Välkommen till ....

Jämtlands Nyby

 

Modevisningen 2009

Kommunalråd på Catwalken Succé i Jämtlands Nyby Oppositionsrådet Carina Zetterström (C) och lokala Östersundspolitiker som mannekänger!
Snacka om överraskning för de som under torsdagskvällen besökte modevisningen i Jämtlands Nyby, några mil nordost om Östersund.

-Ovant, men spännande och kul, pustade centerpolitikerna Karin Andersson tillsammans med Sven Hellström, i en snabb paus mellan visningarna i NybyGården.

-Modevisning på landsbygden, knappast. Just därför måste vi bara göra det, framhöll en av kvällens arrangörer Alvi Berglund (S), entusiastiskt och tittar ut över en absolut fullsatt salong.

Och resultatet, ja en entusiastisk och stundtals jublande publik kunde under kvällens modevisning njuta av de allra senaste vår- och sommarkollektionerna från TriconorButiken. De plagg och uppsättningar som visades riktade sig till en bred målgrupp i alla åldrar. Så för att göra de häftigaste kompositionerna rättvisa bars de av yngre mannekänger.

-Betydligt mer bevandrade på Catwalken än i politiken, konstaterade en besökare med ett skratt. För proffsig make up och frisyrer av det knappa tiotalet mannekängerna svarade Helena Heidenbäck och Ann-Christine Persson. Efter modevisningen gavs tillfälle att handla kläder och annat.

-Och nästa gång, då har vi Landshövdingen på Catwalken, framhåller en nöjd Alvi Berglund.

Text Per Ericsson

 

Fullsatt!

Läckert! Karin Andersson och Brigitti Åström har fokus på smörgåstårtan.

Amanda Åström-Ericsson i en paus under visningarna.

I klädlogen... Snabba byten. Eva Dadell och Karin Andersson

Också i klädlogen… Paul-Martin Jonsson och Sven Hellström har en mer tillbakalutad atttityd.

Fjärilar i magen. Åsa Brännström koncentrerar sig innan visningen.

Och nu? Amanda-Åström-Ericsson och Karin Andersson väntar.

Så dags. Bakom sven Hellströms breda rygg är Åsa Brännström, Carina Zetterström och … på gång. Eva Dadell.

Paul-Martin Jonsson tar ut stegen.

Carina Zetterström applåderas.

Stil-Ikoner. Fr.v. Karin Andersson, P-M. Jonsson, Åsa Brännström, Amanda-Åström-Ericsson, Sven Hellström, Carina Zetterström samt Eva Dadell.

Rätta looken!

Åsa Brännström och Amanda Åström-Ericsson

Carina Zetterström. Oppositionsråd med stil.