Upprustningen av vägen slutförd

Invigning av vägprojekten Ollsta-Högarna och Handog-Storhögen.

Den 3 november 2004 invigdes de båda upprustade vägsträckorna. Väg 766 Ollsta-Högarna, ca 7 km och delen genom Högarna, ca 1,5 km, har fått nytt förstärkningslager, nytt bärlager samt beläggning. Alla trummor är nya och man har gjort urgrävningar av myr. Arbetena har utförts av Hallkvist & Karlsson AB, Östersund och den totala kostnaden blev ca 17 Mkr. Projektet invigdes kl 13.00 i Högarna. Efter invigningen bjöd Vägverket på kaffe och tårta i Högarnas gamla skola.

Väg 763 Handog-Storhögen, ca 17 km, har fått nytt förstärkningslager, nytt bärlager samt beläggning. Även här har urgrävningar av myr skett och alla trummor är nya. Arbetena har utförts av Hallkvist & Karlsson AB, Östersund och den totala kostnaden blev ca 30 Mkr. Projektet invigdes kl 15.00 i Nyby. Efter invigningen bjöd Vägverket på kaffe och tårta i Nyby föreningshus.

Den nyrustade vägen invigs i Nyby.
Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.