Modevisning 2009

Kommunalråd på Catwalken Succé i Jämtlands Nyby Oppositionsrådet Carina Zetterström (C) och lokala Östersundspolitiker som mannekänger! Snacka om överraskning för de som under torsdagskvällen besökte modevisningen i Jämtlands Nyby, några mil nordost om Östersund.

-Ovant, men spännande och kul, pustade centerpolitikerna Karin Andersson tillsammans med Sven Hellström, i en snabb paus mellan visningarna i Nybygården.

-Modevisning på landsbygden, knappast. Just därför måste vi bara göra det, framhöll en av kvällens arrangörer Alvi Berglund (S), entusiastiskt och tittar ut över en absolut fullsatt salong.

Och resultatet, ja en entusiastisk och stundtals jublande publik kunde under kvällens modevisning njuta av de allra senaste vår- och sommarkollektionerna från Triconor-butiken. De plagg och uppsättningar som visades riktade sig till en bred målgrupp i alla åldrar. Så för att göra de häftigaste kompositionerna rättvisa bars de av yngre mannekänger.

-Betydligt mer bevandrade på Catwalken än i politiken, konstaterade en besökare med ett skratt. För proffsig make up och frisyrer av det knappa tiotalet mannekängerna svarade Helena Heidenbäck och Ann-Christine Persson. Efter modevisningen gavs tillfälle att handla kläder och annat.

-Och nästa gång, då har vi Landshövdingen på Catwalken, framhåller en nöjd Alvi Berglund.

Text och bild: Per Ericsson

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.