Valborg 2010

Nick Borgen underhöll i Jämtlands Nyby!

Jovisst, den sista april var han på scen, Nick Borgen, en levande legend från 1970-talets dansbandsera. Vem minns inte den omåttligt populära orkestern Scandinavians med Nick Borgen.

Hur Byggnadsföreningens evenemangskommitté lyckats engagera honom blev kvällens fråga. Men arrangemangsgeneralen Gunilla Brännström bara log underfundigt och nämnde något om kontakter. Hur som helst… ingen blev besviken.

Förutom underhållning stod nämligen även en supé på Valborgsmässoaftonens program. Och till slut – som traditionen kräver – Gunnar Johansson, föreståndare för Busskurens korvstånd, öppnade inrättningen i lagom tid innan Majbrasan vid Fjällandsvägen tändes.

Text och bild: Per Ericsson

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.